MECANIZADOS J.J. CELDRÁN obté el certificat de la norma de qualitat CEDEC que reconeix la seva gestió empresarial

Foto de CEDEC, consultoría d

Actualment, l’empresa està dirigida per la 2a generació familiar, tenint la innovació i l’ús de les tècniques més avançades com a eix principal de la seva estratègia, oferint serveis d’enginyeria de gran qualitat que permetin satisfer les necessitats dels seus clients, dins i fora del mercat espanyol. Per a això, compta amb un personal altament especialitzat que aplica tècniques de traçabilitat en els seus treballs, amb mecanismes interns de control i verificació del producte en cada etapa del procés de producció.

Recentment, i emmarcada en la seva política de creixement, l’empresa ha realitzat importants inversions amb l’objectiu de modernitzar el seu parc de maquinària i poder oferir als seus clients serveis específics i molt personalitzats. Així, i per a donar sortida a aquestes demandes, JJ. CELDRÁN ha adquirit nous equips com a torns, fresadores, centres de mecanitzat d’última generació o marcadores làser entre altres.

Gràcies al treball de tots aquests anys i les actuacions implementades els últims anys, MECANIZADOS J.J. CELDRAN ha obtingut recentment el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en l’àrea d’Estratègia Empresarial atorgat per la consultoria CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització estratègica per a empreses.

En l’actualitat, MECANIZADOS J.J. CELDRAN, S.L. encara el seu futur amb totals garanties d’èxit. Prova d’això és el segell de qualitat recentment atorgat, pel qual CEDEC, amb qui col·labora des de principis de l’any 2018, acredita l’estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat, i distingeix a l’empresa, garantint la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

La consultoria CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Gràcies a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Portal de Datos Abiertos del Gobierno de Canarias, Premio ASEDIE 2021

Dentro del marco de la 13ª Conferencia Internacional sobre Reutilización de la Información del Sector…

Navidad 2021 en Código Green: Las Mesas sostenibles son la cocina del futuro, Hotel Hyatt Regency Hesperia

Bajo la batuta de la chef Ana Isabel Peiró el menú propuesto en esta edición…

Barcelona acoge el 17º Congreso Mundial de Cirugía Endoscópica en el que participa la EAES y la AEC

Dentro de este marco, la Asociación Española de Cirujanos (AEC) celebró también el XVI Congreso…

Estreno del documental: “¿Estamos preparados para afrontar la muerte?”

¿Estamos preparados para afrontar la muerte? Este es el gran interrogante que plantea el microdocumental…

¿Cómo impulsar la transformación digital de las PYMES a través de la inteligencia artificial aplicada?

La Cámara de Comercio de Granada, en colaboración con Red.es y la Cámara de Comercio…

Cannabis. ¿Paraíso o infierno?

El primer uso conocido del cannabis se remonta al 2700 a.C., en rituales en China….