50 Aniversari de Motosprint – Notas de prensa

Foto de Motosprint Andorra

Motosprint sorgeix de la passió per l’esport i les motos. És la visió d’una oportunitat de negoci. Als anys 70 no hi havia ni motos, ni cascos ni roba per a motorista d’importació que en altres països sí que estaven disponibles.

Teresa Carrillo Raigada i Montserrat Travesset Ribó, dones pioneres al món del motociclisme a Andorra, al costat de Lluís Moliné Armengol, tot un esportista i amant de les motos i l’esquí alpí (va participar amb Espanya a les olimpíades d’hivern a Cortina d’Ampezzo el 1956) van fundar Motosprint el 1972.

Visionaris i emprenedors, van veure l’oportunitat de negoci en oferir al col·lectiu motard la possibilitat de poder adquirir accessoris de marques de qualitat, fabricades a altres països a preus més baixos o raonables, ja que a Andorra no hi havia els excessius impostos que existien als anys 70. Comprar a Andorra estava de moda.

Amb aquesta visió de futur i l’entusiasme dels 3 fundadors pel motociclisme, van fer realitat un gran somni empresarial. El 1972 Motosprint va obrir les portes amb una botiga especialitzada en roba i accessoris per a l’equipament del motorista.

El maig de 2022 Motosprint compleix 50 anys i segueix amb la mateixa il·lusió i passió del primer dia gràcies a la confiança i fidelitat dels nostres clients que s’han convertit en amics, a qui donem des d’aquí un reconeixement per acompanyar-nos durant tants anys.

La professionalitat, coneixement i bona feina del nostre equip fa que Motosprint sigui un referent a Andorra per a tots els aficionats i usuaris del motociclisme.

Actualment, Motosprint compta amb 1000 m2 de botiga i un pàrquing cobert, així com amb una gran varietat de marques de qualitat: AGV, Arai, Nolan, Spidi, Shoei, Shark, Midland, Helite, OnBoard, Hebo, Sena, Falco, TCX, Clover, Givi, Nexx… cadascuna especialitzada en la seva, ja sigui cascos, jaquetes, pantalons, botes, guants, etc., i és distribuïdor oficial de la prestigiosa marca holandesa Rev’it!

Motosprint ha esdevingut un col·laborador d’innombrables esdeveniments i actes on les motos són la màxima prioritat. Rodi Book, Cherokee Rider, Artic, Bassella Race, Rider 468 d’Andorra, Spidi Tour, Birraider, ZClub, Club BMW boxer…

El 2017 Oriol Puig Bultó, cofundador de Bultaco, pioner de l’off-road a Espanya a les dècades dels 50 i en aquell moment director de la Comissió Tècnica de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) es va convertir en el primer ambaixador de luxe i membre honorífic de Motosprint.

Motosprint no és només una botiga, és un sentiment, l’essència de viure, una genuïna experiència en dues rodes que ja fa 50 anys que batega amb força.

Relacionados

La ayuda que proporciona el tarot de Ana Celeste

Desde sus orígenes en el siglo XIV, en muchas culturas el tarot sirve para consultar…

El mundo de los activos digitales vive la revolución de los NFT, con YappaFi

La última moda surgida sobre la adquisición de activos no tangibles en el entorno digital…

Las diferentes opciones de líneas eróticas de telefonoeroticos.com

Son muchos los adultos que acuden a las líneas eróticas para satisfacer sus deseos y…

¿Qué es la clarividencia y los videntes?

La clarividencia es una de las prácticas que más relevancia ha tomado con el paso…

Las nuevas criptomonedas de YappaFi, una evolución en el sector

Aunque llevan presentes en el mercado más de una década, las criptomonedas se han hecho…

¿Cuáles son los beneficios del tarot para obtener respuestas en el amor?, por Ana Celeste

Las parejas se forman por 2 personas que sienten una atracción inicial; pero, a medida…